top of page

Είναι τα Wi-Fi επικίνδυνα;

Πως γίνεται ένας εξοπλισμός με τόσο αδύνατη ισχύ να επηρεάζει το οργανισμό ; Υπάρχουν έρευνες που αποδεικνύουν την βλαπτικότητα του; Εδω θα βρείτε τις πάνω από 150 αθροισμένες έρευνες και άλλα πολλά.

50Αθροισμένες Ερευνες για τις Επιπτωσεις του WIFI

Wi-Fi σε καναδικά σχολεία: Ένα ζήτημα υγείας και ασφάλειας Επισκόπηση επιστημονικών μελετών από ομοτίμους (50) που τεκμηριώνουν δυνητικά επιβλαβείς βιολογικές επιπτώσεις του Συχνότητα Wi-Fi (2,4-2,45 GHz) ή κάτω από τις οδηγίες του Health Canada's Safety Code 61 και συστάσεις για προληπτικά μέτρα.


100 Αθροισμένες Ερευνες για τις Επιπτωσεις του WIFI Περισσότερες από 100 μελέτες που δημοσιεύθηκαν σε επιστημονικά περιοδικά επελέγησαν για ανάλυση μέσω των βάσεων δεδομένων LIVIVO (ZBMED) και PubMed. Οι επιλεγμένες μελέτες διεξήχθησαν από διάφορες ερευνητικές ομάδες, οι οποίες στοχεύουν σε διαφορετικούς στόχους μελέτης και επικεντρώθηκαν σε διαφορετικά επίπεδα έκθεσης, αντιμετωπίζοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Δεν εφαρμόστηκε κανένας περιορισμός ημερομηνίας.



Wilke-Review-Executive-Summary
.pdf
Download PDF • 868KB

Το Wi-Fi ειναι απειλη για την υγεία

Το Wi-Fi αποτελεί σημαντική απειλή για την ανθρώπινη υγεία από το κορυφαίο ειδικό πάνω στην Μη-Ιονίζουσα ακτινοβολία Dr. Martin Pall.



Martin L- Pall - WIFI
.pdf
Download PDF • 493KB

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page