top of page

Ανεπιθύμητες Παρενέργειες της Ασύρματης Ακτινοβολίας


O Ronald Neil Kostoff έλαβε διδακτορικό. στην Αεροδιαστημική και Μηχανολογική Επιστήμη από το Πανεπιστήμιο του Πρίνστον το 1967. Εργάστηκε στο Bell Laboratories, Department of Energy, Το Office of Naval Research και ο MITER Corp. δημοσίευσε πάνω από 200 άρθρα από ομότιμους κριτές, υπηρέτησε ως Guest Editor τεσσάρων περιοδικών Special Issues από το 1994, έλαβε δύο διπλώματα ευρεσιτεχνίας συστήματος εξόρυξης κειμένων και επί του παρόντος είναι ερευνητικός συνεργάτης στο Georgia Institute of Technology. Έχει δημοσιεύσει σε πολλά ιατρικά θέματα στη βιβλιογραφία από ομότιμους κριτές, συμπεριλαμβανομένων (1) πιθανών θεραπειών για τη σκλήρυνση κατά πλάκας, Η νόσος του Πάρκινσον, το φαινόμενο του Raynaud, ο καταρράκτης, το SARS, η αποκατάσταση του υαλοειδούς και η χρόνια νεφρική νόσος. (2) πιθανές αιτίες χρόνιας νεφρικής νόσου · (3) διαδεδομένες αιτίες όλων των χρόνιων παθήσεων · και (4) πιθανές επιπτώσεις των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων (EMF) στην υγεία. Εμφανίζεται στο: (1) Who’s Who in America, 60th Edition (2006). (2) Who's Who στην Επιστήμη και τη Μηχανική, 9η Έκδοση (2006) και (3) 2000 Σημαντικοί διανοούμενοι του 21ου αιώνα, 4η έκδοση, (2006)


Αυτή η μονογραφία εντοπίζει τις δυσμενείς επιπτώσεις της ασύρματης ακτινοβολίας όπως αναφέρεται στην πρώτη βιοϊατρική βιβλιογραφία. Δείχνει ότι τα περισσότερα από τα εργαστηριακά πειράματα που αναφέρθηκαν δεν έχουν σχεδιαστεί για να προκαλέσουν τις πιο σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες που αντανακλούν το πραγματικό λειτουργικό περιβάλλον στο οποίο ενσωματώνεται η ασύρματη ακτινοβολία. Για να αποκτήσετε μια άλλη προοπτική για το πλήρες φάσμα των ανεπιθύμητων ενεργειών από την ασύρματη ακτινοβολία, εκτελέστηκε ένα ερώτημα στο Medline για την ανάκτηση αντιπροσωπευτικών εγγραφών που σχετίζονται με ανεπιθύμητες ενέργειες EMF (κυρίως, αλλά όχι αποκλειστικά, RF). Ανακτήθηκαν περισσότερες από 5400 έρευνες και εξήχθησαν οι κορυφαίοι όροι MeSH (κεφαλαιοποιούνται παρακάτω).



ADVERSE EFFECTS OF WIRELESS RADIATION (3
.
Download • 2.99MB

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

2.266 έρευνες The Lancet (ORSAA)

Oceania Radiofrequency Scientific Advisory Association(ORSAA) Στην επιστημονική συμβουλευτική ένωση ραδιοσυχνοτήτων της Ωκεανίας, μια ανεξάρτητη επιστημονική οργάνωση, οι εθελοντές επιστήμονες έχουν κ

bottom of page