top of page

3.800 έρευνες Bio-initiative report 2019

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 7 Ιανουαρίου 2013

Που την βρίσκουμε: Η έκθεση BioInitiative 2012 έχει δημοσιευθεί στη διεύθυνση www.bioinitiative.org.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ: Έκθεση 29 ανεξάρτητων επιστημόνων και ειδικών σε θέματα υγείας από όλο τον κόσμο για τους πιθανούς κινδύνους από ασύρματες τεχνολογίες και ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

ΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ: Την επιστήμη, την δημόσια υγεία, την δημόσια πολιτική και η παγκόσμια απάντηση στην ανάπτυξη στο ζήτημα της υγείας της χρόνιας έκθεσης από ηλεκτρομαγνητικά πεδία και την ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων στην καθημερινή ζωή των δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Καλύπτει τους κινδύνους όγκου στον εγκέφαλο από κινητά τηλέφωνα, βλάβες στο DNA και γονίδια, επιπτώσεις στη μνήμη, μάθηση, συμπεριφορά, της προσοχής, διαταραχή του ύπνου και καρκίνο και νευρολογική όπως η νόσος του Alzheimer. Επιδράσεις στο σπέρμα και στις αποβολές (γονιμότητα και αναπαραγωγή), αποτελέσματα του ασύρματων επικοινωνιών στην εξέλιξη του εγκεφάλου του εμβρύου και του βρέφους και των επιπτώσεων των ασύρματων επικοινωνιών σε παιδιά και εφήβους. Μηχανισμοί βιολογικής δράσης και απαντήσεις στη δημόσια υγεία στο χώρες. Αλλά επίσης αναφορά στην Θεραπευτική χρήση των EMF και RFR πολύ χαμηλής έντασης.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ: Αυτή η ενημερωμένη έκδοση καλύπτει περίπου 1800 νέες(αθροιστικά 3800) μελέτες που αναφέρουν τις βιολογικές επιπτώσεις και την επιβλαβή υγεία επιπτώσεις ηλεκτρομαγνητικών πεδίων (γραμμές ισχύος, ηλεκτρικές καλωδιώσεις, συσκευές και συσκευές χειρός) και - ασύρματες τεχνολογίες (κινητά και ασύρματα τηλέφωνα, πύργοι κεραιών, WI-FI, ασύρματο φορητό υπολογιστή, μόνιτορ μωρών, συστήματα επιτήρησης, μετρητές ασύρματης λειτουργίας ("έξυπνοι μετρητές") κ.λπ. *

Η Έκθεση BioInitiative 2012 έχει ετοιμαστεί από 29 συγγραφείς από δέκα χώρες *, δέκα χώρες ιατρικές βαθμίδες (MD), 21 διδακτορικά διπλώματα και τρία MsC, MA ή MPH. Μεταξύ των συγγραφέων είναι τρεις πρώην πρόεδροι της Βιο-ηλεκτρομαγνητικής και πέντε πλήρη μέλη του BEMS. Ένα διακεκριμένο συγγραφέας είναι ο πρόεδρος της Ρωσικής Εθνικής Επιτροπής Μη Ιοντίζουσας ακτινοβολίας. Ένας άλλος είναι ανώτερος Σύμβουλος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Περιβάλλοντος. Πλήρεις τίτλοι και συγγενείς συγγραφέων περιλαμβάνονται στο τμήμα 25.

Κάθε χρόνο, περίπου 100.000 άνθρωποι επισκέπτονται τον ιστότοπο www.bioinitiative.org . Στα πέντε χρόνια από τη δημοσίευσή του, το BioInitiative στον ιστότοπο έχουν πρόσβαση πάνω από 10,5 εκατομμύρια φορές ή τέσσερις φορές κάθε λεπτό. Κάθε πέντε λεπτά ο μέσος όρος, ένας άνθρωπος που έχει συνδεθεί κάπου στον κόσμο. Περισσότερα από 5,2 εκατομμύρια αρχεία και 1 εκατομμύριο σελίδες πληροφοριών έχουν μεταφορτωθεί. Αυτό ισοδυναμεί με περισσότερα από 93.000 πλήρη αντίγραφα του Αναφορά 650 σελίδων (288,5 εκατομμύρια kbytes).

* Σουηδία (6), ΗΠΑ (10), Ινδία (2), Ιταλία (2), Ελλάδα (2), Καναδάς (2), Δανία (1)


Bionlitiative report
.
Download • 597KB

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page